Tattoo

Tarot Tattoo is opgezet als privé studio, zodat er met alle rust en aandacht aan je tattoo gewerkt kan worden. De meeste tattoo afspraken zijn van tevoren ingepland via mijn geliefde Jeanine, tevens mijn planner; dit gaat via WhatsApp.

Natuurlijk kan er op het juiste moment ook een spontane kleine tattoo gezet worden als de sterren goed staan.

Vóór de tattoo afspraak plaatsvindt wordt er een tekenafspraak gepland waar in alle rust een persoonlijke ontmoeting plaatsvind en jij je verhaal en je wensen kan bespreken. Meestal wordt een schets gemaakt op de plaats waar de tattoo mag komen zodat er een duidelijker beeld van het te plaatsen ontwerp tot stand komt.

De schets en het gesprek wordt de basis voor het tattoo design. Deze is netjes uitgewerkt en klaar op dag van de tattoo afspraak, en na goedkeuring of een eventuele aanpassing klaar om getattooeerd te worden.

Goede voorbereiding, een zuivere werkethiek en de klant een ontspannen sfeer bieden staan hoog in het vaandel.

Naast aandacht voor het uiterlijke, ook aandacht voor de innerlijke mens.

Als aanvulling op de tattoo of tekensessie is het ook mogelijk om op voorhand een (geleide) meditatie of ademhalingsmeditatie toe te passen.

Afhankelijk van de ontwikkelingsgraad van de klant kan de tijdsduur variëren, bij absolute beginners kan dit 3 tot 5 minuten duren en tot een half uur bij gevorderden.

De meditatie of het bewustwordingsmoment kan dienen om de dagelijkse beslommeringen achter je te laten en in het hier en nu te arriveren.

Maar ook kan het ingezet worden om de intentie van de tattoo kracht bij te zetten. 

Een aantal voorbeelden;

  • Voorafgaande bij een om-teken tattoo, kan er een om- meditatie plaats  vinden inclusief mantra.
  • Bij het tattooeren van een schedel of een verwijzing naar de dood kan er in de meditatie aandacht geschonken worden aan transformatie of loslaten van wat men niet meer nodig heeft, zodat nieuw leven kan bloeien.
  • Bij een chakra tattoo sluit een chakra meditatie weer perfect aan.

Tarot Tattoo zou zijn naam geen eer aan doen als er geen kaarten gelegd zouden worden. Net als het tattooeren is dit een eeuwen oude traditie waarin verschillende culturen bijeenkomen en waarvan de oorsprong een mysterie is. Dit kan ruimte scheppen voor een moment van zelfreflectie.

De getrokken kaarten kunnen een nieuw of juist bevestigend inzicht verschaffen over jezelf ten opzichte van de vraag die je stelt.

Een Tarot legging kan ook geboekt worden via de WhatsApp of een berichtje, of met wat geluk kan het op het moment zelf.