MIJN PAD

In het kort

Mijn naam is Roderik, veel mensen kennen mij ook als Archibaldt en ik tatoeëer sinds 2011. Ik heb een klassiek leerling/meester traject gevolgd bij Japans bodysuit master Greg Orie (nu Ori Ana) hij was destijds hoofd van Dragon Tattoo Eindhoven.

Gedurende de jaren heb ik ook veel van het vak geleerd tijdens mijn reizen. Ik heb op onder andere getatoeëerd in Amerika en Europa. Met de allerbeste en allerslechtste artiesten in gerenomeerde maar ook underground tattoo studio’s, vanuit mijn camper, zittend op het strand of in de bergen, op festivals en tattoo conventies.

Naast mijn klassieke leertraject in het tatoeëren en mijn persoonlijke ontwikkelingen volg ik een meerjarig traject voor energetische ontwikkeling bij Tineke Krekels’ ‘Niemand is een eiland’ waar ik voorafgaand ook Reiki 1 & 2 afgerond heb.

In 2018 heeft mijn voormalig mentor mij uitgenodigd om in zijn tattoo tempel te tatoeëren. Deze plek ‘Dragon Heart Temple’ werd ook gebruikt voor vele ceremonies en meditaties. Toen deze tempel opgeheven werd ben ik mijn eigen studio begonnen en ik ben nu volledig geaard met mijn geliefde Jeanine en onze dochter in Roermond waar ik een ruime privé studio heb.

Deze studio is gemaakt om optimaal comfort te bieden en functioneert als een veilige haven waar je je verdediging mag laten zakken en je in het licht van liefde wordt benaderd. De ruimte bied gelegenheid om de tattoo-ervaring uit te diepen zodat door onze samenwerken je van binnen en buiten getransformeerd kan worden.