WERKWIJZE

Stuur gerust een bericht naar: 0683311044 Mijn geliefde Jeanine beheert de agenda en afhankelijk van de kenmerken van het tattoo project regelt zij een tekenafspraak of een kennismakingsafspraak. We maken in levende lijve een plan voor je tattoo en meestal wordt er een schets gemaakt op het lichaam.  Ook als men van ‘ver’ moet komen is dit onderdeel van groot belang, dit is het moment van afstemmen op elkaar. Door deze ontmoeting weten we wat we aan elkaar hebben en hoeveel tijd er voor het project nodig is.

Jeanine boekt via WhatsApp alle afspraken in, dan staat alles ‘zwart op wit’ en is data makkelijk terug te vinden.

Op de tekenafspraak wordt er een duidelijk plan gemaakt en dit is meestal in grove lijnen op het lichaam uitgetekend.  Deze bodysketch wordt via folie naar het platte vlak overgezet en foto’s dienen als extra referentie.

Dit project heeft als thema ‘lucht en vuur’. De laatste sessie voor kleur volgt nog.

Op de dag van de tattoo afspraak is de tekening af en er is altijd ruimte voor aanpassingen. Het design wordt op het lichaam geplakt en/of getekend.  Dit is de uitgelezen tijd om de intentie van de tattoo te bekrachtigen. Ik hanteer (naast dat ik mijzelf, mijn materialen en werkplek ook energetisch reinig) geen standaard ritueel dat ik afdraai maar ik stem in het moment af op de behoefte van diepgang van de klant. 

Tijdens de tekenafspraak is het ritueel rondom de tattoo besproken zodat we beiden weten wat we kunnen verwachten, er is ter plekke altijd ruimte voor een andere aanpak mocht dat wenselijk zijn. De tattoo sessie staat in het teken van ontspanning en overgave en ook hier is er ruimte voor wat het moment nodig heeft.

Met uitzondering van een sessie voor een volledige sleeve of backpiece dek ik de verse tattoo af met een verzorgende zelfplakkende folie die een aantal dagen op de huid kan blijven zitten. Goed verzorgd en met een voldaan gevoel de dag afronden geeft de tattoo de juiste energie voor een snelle genezing.  Met het lichaam in harmonie door de sessie kan de tattoo nu echt zijn werk gaan doen.